Megint nyertek

2017.10.13. 20:21

Megvan a BKSE idei hatodik sikere!

Továbbra is hibátlan a Balatonfüredi KSE a kézilabda NB I-ben. Csoknyai István csapata pénteken fölényesen győzött idegenben.

Horváth Gábor

Gyöngyös-BKSE 24:31 (13:14)

Gyöngyös. V.: Nagy, Túróczy. Gyöngyös: Hudák – Gábori 2, Markez 8, Duris 4, Martins 2, Mikita, Németh 2. Csere: Holló (kapus), Urbán, Kovacsics 1 (1), Dumencic, Loncar 2, Lele 3 (2), Tóth, Igó. Edző: Konkoly Csaba Balatonfüredi KSE: Fazekas – Hornyák 3 (1), Kasparek 7, Debreczeni 2, Topic 2, Szita 4, Bóka 2. Csere: Andó (kapus), Karvatski 2, Semenov 5, Kemény, Gerdán, Németh 2, Varsandán 2 (1), Déber, Máthé. Edző: Csoknyai István. Kiállítások: 10, ill. 10 perc. Hétméteresek: 6/3, ill. 3/1. Az öt fordulót követően a hibátlan Balatonfüredi KSE a szezont jóval gyengébben kezdő Gyöngyös otthonába látogatott. A Heves megyeiek négy találkozójukból egyet nyertek, háromszor kikaptak. A vendégek voltak tehát a találkozó esélyesei, de biztosra nem mehetett a Csoknyai-csapat, amely a gyöngyösi sportcsarnokban rendre nagy csatákat szokott vívni. A meccs első gólját a fürediek lőtték, s hiába egyenlített a házigazda, a kezdeményezés a vendégeké volt, 8. perc: 2:5, 16. perc: 4:9. A félidő végére viszont egy gólra tudott zárkózni a Gyöngyös, igaz, a második játékrész két BKSE-góllal indult. Gyorsan négyre nőtt az előny (36. perc: 14:18), a hazaiak nem tudtak lépést tartani a Balaton-partiakkal. A Füred 21:30-nál közel állt a tíz gólos különbséghez, ez végül nem jött össze, a sima a siker viszont igen. Hatodik bajnokiját húzta be a csapat!

Csoknyai István: – Kiváló teljesítményt nyújtottunk, az első félidő végén ugyan volt egy gyengébb időszakunk, de egy pillanatig nem forgott veszélyben a győzelmünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!