országos siker

2018.04.18. 14:00

Civil Díjat kapott a tótvázsonyi Janka Tanya

A Civil Díj 2018 díjkiosztó gáláját április 17-én tartották a MagNet Közösségi Házban Budapesten. A legjobb együttműködés kategóriában Civil Díjat kapott a tótvázsonyi Janka Tanya.

Molnár Sándor

Újszerű megközelítés, kiemelkedő eredmények

A NIOK Alapítvány a Civil Díj program keretében olyan kezdeményezéseket, projekteket, programokat díjaz, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el.

Harminchárom projekt a döntőben

A szakmai zsűri az idei évben hét kategóriában, összesen 33 döntőbe jutott jelölt közül választotta ki a legjobbakat. Díjazták a legnagyobb hatású projektet, a legsikeresebb érdekérvényesítési projektet, a legjobb civil akciót, a legjobb kommunikációs kampányt, a legsikeresebb adománygyűjtést, a legígéretesebb új szervezetet.

A Janka Tanya pályázatát ítélték a legjobbnak

A legjobb együttműködés kategóriában a döntőbe jutott öt szervezet közül a tótvázsonyi Janka Tanya Nonprofit Kft. pályázatát ítélte a zsűri a legjobbnak, így ők kapták a díjat. A Janka Tanya célja a társadalomba való beilleszkedés elősegítése és annak támogatása. Autista és értelmi fogyatékkal élő munkatársaiknak olyan feladatokat keresnek, ami a munka világába vezeti őket.

A képek a díjátadón készültek Fotó : Szendrei Szilárd

Cél, hogy minél többen megismerjék őket

A pályázaton nyertes szervezetek oklevélben részesültek és a díj elnyerésével megkapják a Civil Díj 2018 logó használatának jogát. A díjak odaítélésével a szervezők célja az, hogy minél szélesebb körben ismertté tegyék a legjobb hazai civil szervezeteket és legsikeresebb projektjeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!