jelentkezzen, aki tud róla!

2017.11.28. 13:31

Eltűnt egy balatonalmádi férfi

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság (BRK) az állampolgárok segítségét kéri egy 81 éves férfi eltűnése ügyében, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 81 éves Ferenczi József eltűnése miatt. Az idős balatonalmádi férfi 2017. november 24-én 11 óra után a lakhelyéről a saját tulajdonát képező GOD-720-as forgalmi rendszámú fehér Seat Ibiza típusú személygépkocsijával ismeretlen helyre távozott. Azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Ferenczi József körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, haja őszes és kopaszodó. Eltűnésekor fekete vagy szürke melegítőt és fekete cipőt viselt.

A BRK kéri, hogy aki a képen látható Ferenczi Józsefet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről, illetve a megadott rendszámú gépkocsiról információval rendelkezik, jelentkezzen a Balatonalmádi Rendőrkapitányság 06-88/438-711-es telefonszámán, vagy a nap 24 órájában elérhető, ingyenes 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve 107-es vagy 112-es segélyhívó telefonszámokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!