tüskevár és somlójenő között

2018.06.20. 14:17

Halálos baleset történt a 8-as főúton (frissítve)

Egy kamion, egy gépkocsi és egy kisteherautó karambolozott a 8-as főút Tüskevár és Somlójenő közötti szakaszán.

Kovács Erika, katasztrofavedelm.hu, police.hu

Fotó: Katasztrófavédelem

Frissítés:

A rendőrség sajtóosztályától megtudtuk, hogy egy Suzuki személygépkocsi halad Körmendtől Devecser irányában a 8-as főúton, amikor eddig ismeretlen okokból áttért a szemközti forgalmi sávba és itt összeütközött egy kamionnal. A kamion mögött érkező teherautó még időben lefékeztet, érintéssel ment neki a kamion hátsó részének. A Suzukiban egy 68 éves kertai lakos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínelt, a forgalmat elterelték Karakószörcsök, Kerta illetve Iszkáz irányába.

Fotó: Katasztrófavédelem

Bakos Györgytől, a Katasztorfavédelem szóvivőjétől megtudtuk, hogy a tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki a Suzuki elhunyt vezetőjét.

Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Fotó: olvasó

Előzmények:

Összeütközött egy kamion, egy gépkocsi és egy kisteherautó szerda délután Veszprém megyében, a 8-as főút Tüskevár és Somlójenő közötti szakaszán – adja hírül a katasztrófavédelem.

A balesethez Ajkáról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Elsődleges információink szerint a balesetben a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A police.hu tájékoztatása szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. június 20-án 13 óra 24 perckor a 8-as számú főút 100-as kilométerszelvényében, Somlójenő külterületén. Az elsődleges információk alapján egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze, melynek során a személyautó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A szemle és a műszaki mentés teljes pályás útlezárás mellett folyamatban van. A rendőrök a forgalmat Iszkáz és Karakószörcsök felé terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!