súlyos állapotban vitték kórházba

2017.10.19. 15:57

Kiesett egy kislány a harmadik emeletről Hajmáskéren (frissítve)

Kiesett egy kétéves kislány Hajmáskéren a Jókai-lakótelep egyik harmadik emeleti lakásából csütörtökön délután, eddig ismeretlen okból, értesültünk egy helyszínen levő illetőtől, aki neve mellőzését kérte.

Kovács Erika

Ennek a hajmáskéri épületnek a harmadik emeleti lakásból esett ki a kétéves kislány Fotó: a szerző

Elmondta, a kisgyermekhez mentőhelikoptert is hívtak, de végül mentőautóval vitték kórházba, súlyos állapotban, több csontja eltört.

Ennek a hajmáskéri épületnek a harmadik emeleti lakásából esett ki a kétéves kislány Fotó: a szerző

Úgy tudjuk, egy háromgyermekes család egyik gyermeke esett ki a lakásból, aki mindössze addig maradhatott magára, míg édesanyja innivalóért ment ki a szobából. Az anya a szobában együtt volt mindhárom gyermekkel, az egyéves ikrekkel és a kétéves kislánnyal, aki szerencsére a fűre esett.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség adatokat gyűjt, ezt közölte megkeresésünkre Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens. Az ügyben megkérdezzük a mentőszolgálatot is, amint válaszolnak, közöljük.

FRISS: A kiérkező mentők a gyermeket súlyos, életveszélyes sérülésekkel látták el, majd szállítottak kórházba – közölte Orosz Péter, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!