adomány

2017.11.08. 07:00

Könnyebb lesz a beteg gyermekek élete Veszprémben

Kovács Erika

  Fotó: Penovác Károly

-A nemes gesztus miatt is rendkívül jelentős a mostani átadás, az, hogy gondoltak ránk, érvelt köszöntőjében Dávid Gyula a kórház főigazgatója. Szabó Éva főorvos, a Csecsemő és Gyermekgyógyászati Centrum vezetője kiemelte, az ágy rendkívül hasznos lesz azoknál a kis betegeknél, akiknél állapotuknál fogva gyakori mozgatásra van szükség, amit ezentúl gombnyomással akár egyetlen nővér is elvégezhet.

Az öröm pillanatai: Dávid Gyula főigazgató, Szabó Éva főorvos, centrumvezető, a szeretetszolgálattól Szaller Péter veszprémi, Töltési Erzsébet balatonalmádi vezető, valamint Fürgéné Illési Gabriella a balatonalmádi csoport helyettes vezetője Fotó: Penovác Károly

 

Elektromos ágyak a centrum intenzív osztályán is találhatóak, a mostani adományt a gyermekosztályon helyezik el. Szaller Péter, a szeretetszolgálat veszprémi munkatársa felidézte, régóta kapcsolatban állnak a kórházzal, amelyet rendszeresen segítenek adományokkal.

Fotó: Penovác Károly

Töltési Erzsébet, a szeretetszolgálat balatonalmádi szervezetének elnöke arról beszélt, hogy a korszerű eszközt eddig otthonában használta egy kisfiú, aki újat kapott, így került az ágy adományként a kórházba.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!