telt házas érdeklődés

2018.01.07. 20:00

Megint tarolt a pápaiak újévi fúvós show-ja

Ebben az évben is elsöprő sikert aratott az újévi fúvós show, ami immár a 14. a sorban. Ez alkalommal több mint 1200 fő tekintette meg a négy pápai előadást.

Polgár Bettina

Évről évre töretlen népszerűség övezi Pápa Város Fúvószenekarának újévi fúvós show-ját, aminek idén rendhagyó módon a helyi Petőfi Sándor Gimnázium aulája adott otthont. Horváth Adrián karnagy vezényletével mintegy negyven fő gondoskodott arról a színpadon, hogy a közönség a lehető legjobban érezze magát mind a négy előadás alkalmával, melyeket kivétel nélkül telt házas érdeklődés kísért.

Az újévi fúvós show előadási két blokkból álltak: az elsőben filmzenék csendültek fel Fotó: Polgár Tibor

A négy alkalom összesen több mint 1200 főt mozgatott meg. Horváth Adrián elmondta, eleinte kicsit tartottak attól, milyen lesz az iskola aulájának akusztikája, azonban a visszajelzések nagyon pozitívak voltak, és ezt a magas nézőszám is alátámasztotta.

- Nagyon jó volt a hangosítás, ezért dicséret illet mindenkit, aki segédkezett ebben – tette hozzá a karnagy. Az újévi fúvós show előadásai két blokkból álltak: az elsőben filmzenék csendültek fel, többek között a Batmanből és a Bosszúállókból ismert dallamok, de a rajzfilmek – többek között Aladdin, valamint a Szépség és a szörnyeteg – világába is elkalauzolták a közönséget a fúvósok. A második blokkban pedig a Grease slágereit hallgathatta meg a nagyérdemű.

A programon vendégelőadók is közreműködtek, így Ress Hajnalkának és Solti Ádámnak ugyancsak tapsolhatott a közönség, a konferálást pedig László Katalin végezte.

- Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek, és mindenkinek tetszett a műsor – hangsúlyozta Horváth Adrián, aki hozzáfűzte, az újévi fúvós show-t vidékre, Csótra és Nemesszalókra is elviszik. Mint mondta, a nyár során szeretnének fesztivált szervezni, illetve megkezdik a felkészülést a következő, jubileumi, 15. újévi fúvós show-ra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!