Motoros Mikulások

2017.12.06. 20:00

Motorral vitték el az ajándékokat a Mikulások

Motorok, mikulások, ajándékokkal teli csomagtartók, ez a kép fogadta a járókelőket délután a „Bakterház” előtti parkolóban.

Molnár Sándor

Fotó : Molnár Sándor

A Veszprémi Motoros Egyesület tagjai készülődtek télapó akciójukra. Már évek óta teljesítik ezt a nemes küldetést. – A fogyatékkal élő gyerekeket támogatjuk, ennek okán a Mikulás, december hatodikán motorral közlekedik és azt viszünk nekik, amit kérnek.

Fotó : Molnár Sándor
Fotó : Molnár Sándor
Fotó : Molnár Sándor

Most éppen sós, édes és aprósüteményeket kértek, de volt, amikor írószereket, vagy lamináló gépet és különböző apróságokat vittünk. Mindig azt, amire éppen szükségük van – mondta el Izbéki Gábor az egyesület elnöke. A csapat tagjai könnyen mozgósíthatóak a jótékonysági akcióra és a hideg ellenére előkerülnek a motorok a garázsokból, bár most még az időjárás is kedvezett az alkalmi télapóknak.

Fotó : Molnár Sándor
Fotó : Molnár Sándor

A fogadtatás fantasztikus, és a megajándékozott gyerekeken kívül a városban is örömmel figyelték a különös csapat vonulását. Gyalogosok, autósok álltak meg és csodálkoztak rájuk, mert sokan még nem láttak igazi motoros Mikulást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!