rekordszámú kiállító

2017.09.26. 17:35

Gőzerővel építik a standokat – holnap jön az állásbörze

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a NAPLÓ Állásbörze szeptember 27-én, a Veszprém Arénában. A Pannon Lapok Társasága által koordinált, ingyenesen látogatható rendezvényen a régió legjelentősebb munkáltatói is jelen lesznek.

Molnár Sándor

A mostani börze lesz a legnagyobb a lapcsoport által szervezett eddigi 10 állásbörzét figyelembe véve. A rekordszámú kiállító megjelenése nagy kihívás a standokat építő cég számára is. 54 standnak kell kedd éjfélig felépülnie, úgy hogy két egyedi kiállítóhely is készül, és néhányan meglepetéssel érkeznek az 1300 négyzetméternyi stand területre.

– Ez nagyobb munka, mint az eddigiek voltak, de jól haladunk. Reggel hatra érkeztünk és reményeink szerint éjfélkor elhagyjuk a „ hajót” – mondja mosolyogva Linter Renáta projektvezető. Átlagban 12 fővel dolgoznak, de még egy-két fő besegít majd a végső munkálatok során, két cég pedig saját standdal készül a rendezvényre. Délután négy óra magasságában a falak felhúzása zajlik éppen, majd ezt követően rendezik be a helyeket az adott kiállítói igényeknek megfelelően.

Fotó: Molnár Sándor

Megtudom azt is, nagyon szépen dekoráltak, logókkal ellátottak, színesek lesznek a standok a börzén, amely szeptember 27-én, szerdán délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit az Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!