óvatosan közlekedjenek!

2018.02.07. 10:25

Teljes káoszt okozott a havazás – sok a baleset, többen megsérültek

Szerda reggel óta egymás után történnek balesetek Veszprém megyében, többen megsérültek, forgalomterelések, útlezárások vannak érvényben, ez derült ki többek között a rendőrségi információkból.

Kovács Erika, VMKI

Fotó: Kovács Erika

Zalagyömörőnél egy személygépkocsi árokba hajtott, egy személy megsérült, félpályás útlezárás mellett történik a helyszínelés, Berhidánál két személygépkocsi ment össze, ennél a balesetnél ketten sérültek meg, az utat lezárták, Ősi felé terelik a forgalmat. Tótvázsonynál árokba hajtott autó, egy személy könnyebben sérült meg, a 82-es számú úton Cseszneknél pedig két kamion ütközött össze, teljes útlezárás van, a forgalmat Csesznek, és Bakonyszentkirály felé terelik. Szintén a 82-es számú úton Gyulafirátót után, a vasúti átjárónál elakadt egy kamion, emiatt lezárják az utat Veszprém és Zirc között, terelés ezen a szakaszon nincs.

Berhidánál frontális ütközés történt

A balesetben az első hírek szerint három ember megsérült.

Fotó: Kovács Erika

Összeütközött két személyautó Berhidán, a Péti úton. A balesetben az első hírek szerint három ember megsérült. Őket a mentők kórházba szállítják. A műszaki mentést végző péti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és megszüntetik a forgalmi akadályt.

Kötelező a hólánc a havazás miatt!

A havazás miatt csak hólánccal közlekedhetnek a 7,5 tonna össztömeg feletti járművek a 7319-es számú úton, Sümeg és Tapolca között, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!