Vilonya

2016.10.02. 16:05

Szüreti felvonulás és mulatság Vilonyán

Idén is megszervezésre került a szüreti felvonulás Vilonyán október 1-jén, amelyet egy közös mulatság követett a Séd parkban.

Olvasó

Nagyon sok résztvevője volt a felvonulásnak, melyhez a szép napsütéses idő is kedvezett.

Traktorokkal, lovaskocsikkal és gyalogosan jártuk a település utcáit, melyhez a Vadrózsa Citerazenekar pengette és énekelte a talpalávalót.

Felvonulók: Vilonyai Népdalkör, Vilonyai Nyugdíjasklub, Gólyahír Tánc Egyesület Ősi, Pere-Rúzs, Rokolya Néptánccsoport, lovasok, Szabó Zoltán „pónibusszal", Szöllősi Attila hintóval, helyi és vidéki érdeklődők minden korosztályból.

A felvonulást Baranyai Balázs – kisbíró vezette, minden megállónál invitálta a helyieket a felvonulást követő mulatságra.


Megérkezve a színpadi fellépések helyszínére, mindenki szeretetvendégségben részesült. A „Fröccsöntő műhely" oltotta szomjunkat, és bográcsban készült gulyással vendégeltünk meg minden résztvevőt.

Színpadi fellépések sorozata következett, szépszámú látogatottsággal, melynek fellépői: Vilonyai Népdalkör, Gólyahír Tánc Egyesület Ősi a Vilonyai Nyugdíjasklubbal, Vadrózsa Citerazenekar, Rokolya Néptánccsoport, Pere-Rúzs, Zayzon Csaba – színművész.

Nagy öröm volt látni az összetartást a településen! Rengeteg önzetlen segítője volt a rendezvénynek, melyet ezúton is nagyon szépen köszönünk! Jövőre ugyanitt!

Baranyai Balázs
alpolgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!