10°

Zene

4 hónapja
Pápa - Buzás Gyula gyűjtő 1983-ban szerelmesedett bele a szombathelyi rockbandába, s azóta jár koncertjeikre, de az élmények mellé gyűjtögeti a lemezeket, plakátokat, újságcikkeket is.
4 hónapja
BUDAPEST - Szembemenni a populáris irányzatokkal, belevágni valami új, vad ötletbe, létrehozni és megtartani az egyensúlyt a színpadon, nőként, emberként. A 2015-ben alapult WatchMe zenekar eddig megtett útjáról a nemesgulácsi származású Baracskay Ritával, az együttes szaxofonosával, egyik alapítójával beszélgettünk.
4 hónapja
Veszprém - A Mad Man's Crew együttes tagjaival első, készülő nagylemezük kapcsán sajátos stílusukról és a fiatal zenekarok lehetőségeiről beszélgettünk.
8 hónapja
Balatonfüred - Február 18-án, szombaton este az akusztikus gitározás magyar sztárja, Tom Lumen két külföldi barátjával, az osztrák Markus Schlesingerrel és a szlovák Stano Pocajival lépett fel az Arácsi Népházban.
1 éve
Veszprém - LL Junior elsőként kezdett el roma nyelven rappelni, és tizenévesen már külföldön koncertezett. Amerikából visszatérve szólókarrierbe kezdett, és 2002-ben a Private Moonnal megcsinálta első szólóalbumát. Azóta az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező magyar előadó.
1 éve
Balatonfüred - A Budapesti Operettszínház sztárjainak műsora felhőtlen szórakozást ígér az augusztus 14-ei estén fél kilenctől a füredi szabadtéri színpadon.
1 éve
Veszprém - Az Auer fesztivál vasárnapi zárórendezvényén Lajkó Félix és Balázs János közös produkciója elvarázsolta a veszprémieket.

Legolvasottabb

1
Az 5 legszebb helyen lévő kilátó Veszprém megyében
2
Óriási hüllőben találták meg a napok óta eltűnt nőt
3
Vereséget szenvedett az 1. FCV
4
48 évesen beküzdötte magát a Ninja Warrior középdöntőjébe
5
Koprodukció Veszprémben: Filmes workshoppal és vetítéssel készülnek
Forma-1 – Egyesült Államok Nagydíja
Hamilton nyert, világbajnok a Mercedes
időjárás / 7 órája
Hétfőn marad a hideg és az eső
Az ország több részében is nagy mennyiségű esőre kell számítani. A hőmérséklet 10 fok körül alakul.
Gyász
/"Ami neked csend, és nyugalom Az nekünk örökös fájdalom..."/ Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *FEKETE ISTVÁN* *nyugalmazott katonai százados* 75 éves korában csendesen megpihent. Temetése október 25-én 11 órakor lesz a devecseri új temetőben, katonai tiszteletadás mellett. Családja
/"Megállt a szív, megállt a kéz, Nincsen szó az ajkadon. Szívünkben örökké élsz, Mert szerettünk nagyon..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÉKES ANDRÁSNÉ* *szül. Mayer Mária* életének 80. évében csendesen megpihent. Temetése 2017. október 24-én, kedden 14.15-kor kezdődő gyászmise után 15 órakor lesz a herendi temetőben. Gyászoló család
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesapánk, nagyapánk, testvérünk, *DR. SARKADY ÁRPÁD SÁNDOR* *szülész-nőgyógyász szakorvos* 2017. október 17-én örökre megpihent. Temetésre 2017. október 20-án 11 órakor, a református egyház szertartása szerint került sor. Utolsó útjára, akaratának megfelelően, szűk családi körben kísértük a veszprémi Vámosi úti temetőben. Október 22-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a Veszprémi Református Nagytemplomban megtörténik a gyász esemény hirdetése és ott imádkoznak az Őt gyászolókért. Gyászoló család
Megyei körkép / 8 órája
Megye I: Nagyot lépett előre az Ugod
Bényi-Virág Rita
nagy váltás / 8 órája
Usain Bolt komolyan gondolja, hogy futballista lesz
Nemzeti ünnep / 10 órája
Szabadságvágyról, hazaszeretetről szóltak a megemlékezéseken
Magyar labdarúgó-válogatott / 10 órája
Trapattoni szívesen lenne magyar kapitány
Gázolás Balatonfüred / 11 órája
Elgázoltak egy fiút Balatonfüreden
Kovács Erika
összeveszett valakivel / 11 órája
Túszokat ejtett egy fegyveres egy angliai szabadidőközpontban