10°

Zene

4 hónapja
Pápa - Buzás Gyula gyűjtő 1983-ban szerelmesedett bele a szombathelyi rockbandába, s azóta jár koncertjeikre, de az élmények mellé gyűjtögeti a lemezeket, plakátokat, újságcikkeket is.
4 hónapja
BUDAPEST - Szembemenni a populáris irányzatokkal, belevágni valami új, vad ötletbe, létrehozni és megtartani az egyensúlyt a színpadon, nőként, emberként. A 2015-ben alapult WatchMe zenekar eddig megtett útjáról a nemesgulácsi származású Baracskay Ritával, az együttes szaxofonosával, egyik alapítójával beszélgettünk.
4 hónapja
Veszprém - A Mad Man's Crew együttes tagjaival első, készülő nagylemezük kapcsán sajátos stílusukról és a fiatal zenekarok lehetőségeiről beszélgettünk.
8 hónapja
Balatonfüred - Február 18-án, szombaton este az akusztikus gitározás magyar sztárja, Tom Lumen két külföldi barátjával, az osztrák Markus Schlesingerrel és a szlovák Stano Pocajival lépett fel az Arácsi Népházban.
1 éve
Veszprém - LL Junior elsőként kezdett el roma nyelven rappelni, és tizenévesen már külföldön koncertezett. Amerikából visszatérve szólókarrierbe kezdett, és 2002-ben a Private Moonnal megcsinálta első szólóalbumát. Azóta az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező magyar előadó.
1 éve
Balatonfüred - A Budapesti Operettszínház sztárjainak műsora felhőtlen szórakozást ígér az augusztus 14-ei estén fél kilenctől a füredi szabadtéri színpadon.
1 éve
Veszprém - Az Auer fesztivál vasárnapi zárórendezvényén Lajkó Félix és Balázs János közös produkciója elvarázsolta a veszprémieket.

Legolvasottabb

1
17 százalékkal magasabb a fizikai munkások órabére a tavalyihoz képest
2
Konditeremmel bővült az alsóörsi sportcsarnok
3
Lallana novemberben visszatér a pályára
4
Elkapták Várpalotán a körözött bűnözőt!
5
Továbbra is élvezhetjük az őszi nyarat
1071,8 kilós
Joel Hollandé a világ legnagyobb tökje
torkon szúrta / 29 perce
Megkéselt egy orosz rádióst Moszkvában
Behatolt egy férfi hétfőn az Eho Moszkvi rádió épületébe, ahol megkéselte a műsorvezetőt.
Gyász
/"Ami neked csend, és nyugalom Az nekünk örökös fájdalom..."/ Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *FEKETE ISTVÁN* *nyugalmazott katonai százados* 75 éves korában csendesen megpihent. Temetése október 25-én 11 órakor lesz a devecseri új temetőben, katonai tiszteletadás mellett. Családja
/"Megállt a szív, megállt a kéz, Nincsen szó az ajkadon. Szívünkben örökké élsz, Mert szerettünk nagyon..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÉKES ANDRÁSNÉ* *szül. Mayer Mária* életének 80. évében csendesen megpihent. Temetése 2017. október 24-én, kedden 14.15-kor kezdődő gyászmise után 15 órakor lesz a herendi temetőben. Gyászoló család
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesapánk, nagyapánk, testvérünk, *DR. SARKADY ÁRPÁD SÁNDOR* *szülész-nőgyógyász szakorvos* 2017. október 17-én örökre megpihent. Temetésre 2017. október 20-án 11 órakor, a református egyház szertartása szerint került sor. Utolsó útjára, akaratának megfelelően, szűk családi körben kísértük a veszprémi Vámosi úti temetőben. Október 22-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a Veszprémi Református Nagytemplomban megtörténik a gyász esemény hirdetése és ott imádkoznak az Őt gyászolókért. Gyászoló család
falopásért / 1 órája
Főbe lőtték a román rendőrök
a vágyak tárgya / 1 órája
Miért nőnemű a hajó?
a népesség 10%-a érintett / 3 órája
Kideríthették, mi okozza a diszlexiát
BL Yacht Club / 3 órája
Zongora és vitorláshajó -Különleges videó népszerűsíti a Balatont!
veol.hu
forradalom / 3 órája
Hazaszeretetet és küzdeni tudást tanulhatunk '56 hőseitől
Marton Attila
karmolt és harapott / 3 órája
Az utcán támadt két emberre egy medve