Zene

2014.02.17. 11:30

Ajkai hip-hop, Majka ajánlásával

Az Egerben megrendezett Hip-Hop Tehetségkutatón kirobbanó sikerrel debütált az ajkai MVP formáció, azaz Horváth Kevin (Jimmy), Titi Christopher (Jovanni) és Karika Zénó (ZNO).

Vargáné Czobor Andrea

Meghívásos alapon volt szerencséjük e jeles megmérettetésen részt venni, ugyanis, a neten fent lévő bemutatójuk keltette fel a tehetségkutató szervezőinek érdeklődését.

Erős mezőnnyel kellett versenyezniük a fiúknak, a feladatot briliánsan teljesítették, s profikat meghazudtoló ügyességgel taglózták le a zsűrit és a nézősereget. A 68 produkcióból az elismerésre méltó második helyet szerezték meg, s nem kisebb híresség, mint Majka csodálatát váltották ki, aki személyesen is felajánlotta, hogy egyengeti a fiúk karrierjét.

Az MVP ugyan nem régóta ismerős hip-hop berkekben, de máris népes rajongótáborral dicsekedhet. A fiúk hétvégente próbálnak, Devecser és Ajka is biztosít számukra helyet számukra. Az MVP által képviselt irányzat szemet-fület gyönyörködtető, igazi kikapcsolódás, tényleges felüdülés a dolgos-szorgos hétköznapok taposómalmából.

A három fiú komoly terveket is szövöget jövőjükkel kapcsolatosan: szeretnének fesztiválokon, diszkókban, zenés-táncos rendezvényeken fellépni, nyitottak jótékonykodásra is, mint ahogy tették ezt legutóbb karácsonykor is, mikor Ajkán, a Kossuth parkban kabalaesős boldog perceket szereztek rászoruló kisgyerekeknek. A Dorner László által felkarolt segítő megmozdulás sokakban hagyott boldog-szép emlékeket. A „vagány” külső mindhárom fiúnál érző, segítő lelket takar, szorgalmas, igazi tehetséghez méltó hozzáállást. Mint mondták, szívesen fellépnek bárhol, ahol rászorulóknak tehetik elviselhetőbbé az elviselhetetlent.

„Angyalszerepük” mellett tudatosan építik karrierjüket is: Kurdi Tamás, a devecseri Dynamit vezetője máris felkérte őket, legyenek együttese következő fellépésének „előzenekara”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!