Zene

2016.08.12. 20:20

Slágerek és sztárok

Balatonfüred - A Budapesti Operettszínház sztárjainak műsora felhőtlen szórakozást ígér az augusztus 14-ei estén fél kilenctől a füredi szabadtéri színpadon.

PLT-rendezvény

Dolhai Attila, az ország egyik legismertebb musical-sztárja ismét visszatér Balatonfüredre, ezúttal különleges zenei csemegékkel is kedveskedik. A tőlem már megszokott operett- és musicalslágerek mellett más műfajokból is készülök igazi különlegességekkel - mondta Dolhai Attila, aki azt is elárulta, hogy mindig nagy várakozással tekint a balatonfüredi koncertjeire. Örülök, hogy újra Füredre mehetek, mert nagyon szeretem ennek a tájnak a hangulatát. Ahogyan a nyaraló közönséget is, éppúgy az itt lakókat. Imádom az ételeket, a balatoni borokat, na meg víz illatát. Különleges érzés számomra ezen a vidéken fellépni - mesélte Dolhai Attila, aki a legnagyobb operettslágerekkel, lírai dalokkal és a Budapesti Operettszínház sztárjaitól már megszokott showműsorral lepi majd meg a közönséget, amihez legkedvesebb kollégáit is vendégül hívta. Janza Kata a musical-pályafutásom egyik legfontosabb partnere volt, szinte minden darabban együtt játszottunk, és tavaly végre egy operettben is találkoztunk. Ebből, azaz az Én és kis-öcsémből most is kedveskedünk majd a közönségnek. Az estén pedig vendégünk Bordás Barbara, aki tavasz óta partnerem A chicagói hercegnőben, a jövőben pedig remélhetőleg egyre több operettben áll majd mellettem. A két hölggyel igazi forró, nyár-esti hangulatot varázsolunk majd a legszebb Balaton-parti város színpadára.

Vasárnap erről mindenki meggyőződhet! Nagyzenekarral kiegészülve Dolhai Attila, Janza Kata és Bordás Barbara különleges nyári hangulattal várja a közönséget a füredi szabadtéri színpadon.
Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!