Zene

2015.05.07. 13:13

Galla Miklós Ábrahámhegyen forgatott videoklippet

Ábrahámhegy - Galla Miklós zenekara tagjaival felásta a 71 esztendős Baki Jánosné kertjét. Miki elmondta a Naplónak, hogy Erzsike néni udvarán forgatták egy korábbi, A telken című számuk videoklippjét.

Tóth B. Zsuzsa

- Erzsike néni nagyon kedvesen felajánlotta nekünk a helyet, cserébe mi pedig felástuk a kertet. A telken című számunkat a mostani zenekarommal tűztük műsorra. A dal azon régi számok közé tartozik, amelyeket a zenekar is szeret. Új hullámos szám, a szövegében pedig ez áll: műveld a földet hisz a telken ásni jó. Menedzserünk, Fehér Csilla a közelben lakik, ő talált rá Erzsike nénire, aki megengedte hogy a telkén forgassunk - mondta Miki. A klipp forgatásának jelentős része már elkészült, ahogy Miki vallotta, negyvenszer elénekelte a dalt, mire ide jutottak. A zenekar másik négy tagjával szombaton este koncertet is adtak az ábrahámhegyi strandon, majd másnap folytatták a forgatást.

Galla Miklós zenekara, a GM több mint 49 tagjaival felásta a 71 esztendős Baki Jánosné kertjét az ábrahámhegyi koncert előtt
Fotó: Archív

- Nem emlékszem, hogy lett volna ásó valaha a kezemben, de tudtam hogy kell csinálni, mert Erzsike néni megmutatta. Nem volt nehéz, igyekeztünk szép munkát végezni. A D-vitamin pedig kell nekem az orvos szerint, a napsütés pedig biztosította azt. Egyébként kevés időt töltök kint, nem árt, ha van valami külső tényező arra késztet, hogy a levegőn legyek. Gyermekkoromban nyaraltam a környéken, Révfülöpön a szüleimmel is. Kíváncsi lennék, hogy azóta az emlékeimhez képest mennyit változott a környék, de most nem lesz rá idő, hogy megnézzem. Majd legközelebb, hiszen terveink szerint eztán is kapcsolatban maradunk Erzsike nénivel - mondta Galla Miki. Elárulta továbbá, hogy Erzsike néni borát nem kóstolta meg, mivel sosem iszik alkoholt, a pogácsa viszont ízlett.

Erzsike nénitől megtudtuk, hogy a téli balesete miatt nem tudja rendesen használni a bal karját, úgyhogy jól jött a segítség a kerti munkákhoz. Igaz, családtagjai mellette vannak és a egyébként sem az a típus, aki elhagyná magát. Galláékat eddig csak a televízióból ismerte, szimpatikusak számára, örömmel adott helyet a csapatnak a forgatáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!