Zene

2013.10.10. 05:49

Ha fúj a szél: elkészült a Hősök legújabb videója

Horvátországban, Rijeka és Opatija partjainál készült a legújabb Hősök-videó. A veszprémi/pétfürdői hip-hop brigád Ha fúj a szél című dalhoz készített kisfilmet.

Szabó Péter Dániel

A nóta az Érintés című legutóbbi nagylemezükön található. A sorrendben az ötödik Hősök albumról ez már a hatodik klip, hiszen a Megismételhetetlen, az Út a vadonba, az A-Do-Gat, a Hip Hop Hatalom és Enyém című szerzeményekhez már készítettek videókat a srácok, melyek mindegyike szépen pörög az internetes megosztó oldalakon.

Ami a legújabb alkotást illeti, a borongós, meglehetősen komor számhoz passzoló fekete-fehér videóban külön-külön részt kap Eckü, Mentha és Brash, mindhárman kicsit más környezettel a hátuk mögött.

A csapat egyébként ebben hónapban pihenőidőszakát tölti, egyedül a szokásos születésnapi bulijuk jelenti a kivételt, amelynek ezúttal október 25-én a budapesti A38 Hajó ad helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!