Zirc

2006.06.12. 22:00

Kiváló munkát végzõ ajkai pedagógusok

Mórocz Zsolt

A város képviselõ-testületet az Ajka Város Önkormányzata Oktatásért-Nevelésért Díszoklevél kitüntetést az idén Péntek Vendelnének ítélte oda.
Az önkormányzat oktatási irodája az érintett intézmények javaslata alapján emlékplakettel ismerte el továb-bi pedagógusok munkáját. A Kossuth általános iskola dolgozói közül Varga Lajosné és Holpertné Szalay Ildikó, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola pedagógusai közül Szájli Árpádné és Kárer Tiborné, az Eötvös Loránd Általános és Zeneiskola, Alapfokú Mûvészetoktatási Intézménybõl Kundermann Róbert, Vaczkó Beáta, a Fekete István Általános Iskolából Szirmainé Tálos Erzsébet és Kissné Orbán Beatrix, a Simon István Általános Mûvelõdési Központból Németh Istvánné, a Bródy Imre Gimnázium és Szakközépiskolából Kersner Lászlóné, Hartmann Iván, a Bánki Donát Szakképzõ Iskola és Kollégiumból Fábián Lujza, a Bercsényi Miklós Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégi-umból Kulics János, a Molnár Gábor Általános Iskola és Speciális Szakiskolából Bánhegyi Sándorné, a városi óvodából pedig Ferenczy Attiláné, Haász Klára és Fejes Kázmérné vehette át a plakettet a városi ünnepségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!