Zirc

2008.04.22. 02:29

Gondos szervezéssel

Somlóvásárhely (tbzs) - A Somló és Környéke Borút Egyesület vezetése a kultúrházban azon hatóságok képviselővel tanácskozott, akik biztosítják az őszi Somlói napok programjainak hátterét.

Kiss Nikolett

Marton László polgármester jelezte, hogy a polgárőrök segítségére is számítanak, kérte azonban, hogy az éjszakai ügyeletes is látogasson el a rendezvény színhelyére. Jelezte továbbá, hogy valószínűleg kevés lesz a rendezvény közelében a parkolóhely. Berecz Zoltán, a Somló Volán Zrt. területi igazgatója elmondta, hogy a menetrend szerinti buszok mellett több gépkocsit is munkába állíthatnak, ha szükséges. Amellett a MÁV is besegít, megállnak a vonatok a vásárhelyi állomáson. Kristóf János, a polgárőrség területi vezetője elmondta, hogy segítenek a gyalogosoknak nyolcas úton való átkelésben, de akár egy őrző- védő kft. is bekapcsolódhat a munkába. Az ajkai mentőállomás képviselője, Bakos Ferenc úgy nyilatkozott, hogy a mozgóőrséget megoldják a helyszínen, ahol folyamatosan jelen lesz egy autójuk.

A technikai megbeszélés résztvevői megállapodtak a tennivalókban, hogy a szeptember közepén rendezendő Somlói napok rendezvényei minél sikeresebbek legyenek az idén. Egyébként a programsorozat hossza pályázati- támogatás-függő, amennyiben sikeres lesz a pályázat, biztosan lehet háromnapos is, ha nem, akkor csak a kétnapos esemény a biztos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!