Zirc

2016.03.30. 19:20

Négy nap, három viadal

Zirc - Az elmúlt időszakban sűrű programjuk volt a megyei dartsosoknak, Zircen és Ajkán is rendeztek versenyeket.

Horváth Gábor

Az Észak-dunántúli Magyar Darts Liga hatodik versenyének a zirci művelődési ház adott otthont. A viadalra, amely a Wings DC nevű házigazdaklub játékosának, Kaufmann Krisztiánnak a sikerét hozta, összesen 32 dartsos nevezett. Kaufmannak ez volt az ötödik győzelme, a második helyen Lukács Tamás (Centrum SE) végzett, Kőműves Sándor (Wings) és Tax Tibor (Centrum) lett a harmadik.

Az igazolt csapatok győztese a Vegyes felvágott : Németh László, Bősze Viktória, Kaufmann Krisztián, Melisek Zsolt
Fotó: Kaufmann Ferenc

A megyei szövetség egyéni steel bajnokságának második fordulóját Ajkán rendezték. Az első osztályban Kaufmann nyert, a második helyen Tax zárt, a harmadikon pedig Virág Gábor (Balatonfüredi DC). Összetettben a címvédő Kaufmann vezet. A másodosztályban Hartmann Levente (BDC) győzött, Németh László (Szalon DK) lett a második, összetettben a veszprémi Tar Csaba áll az élen. Szintén Zirc volt a helyszíne a Pécsi Szalon Sör Soft Darts Turné utolsó állomásának. Az indulók három nap alatt 11 számban versenyeztek. A tripla-mix viadalon a Kaufmann-Kőműves-Puskás Erzsébet (Vecsés) hármas második lett. Kaufmann bronzérmet szerzett a cricket egyéni versenyen, az 501-es játékban összetettben negyedik lett, az igazolt játékosok csapatmegmérettetésén pedig a dobogó legmagasabb fokára állhatott.

 

Címkék#dart

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!