Zirc

2014.08.26. 15:35

Bemutatkoztak a bakonyi kisváros Fidesz-KDNP jelöltjei

Zirc - Sajtótájékoztatón mutatkoztak be a bakonyi kisvárosban az önkormányzati választásokon induló Fidesz-KDNP jelöltek.

Müller Anikó Hanga

Ottó Péter polgármesterjelölt bevezetőjében hangsúlyozta, az elmúlt ciklusokban a településvezetés fő törekvése volt élhetőbb, jobb pályára állítani a bakonyi kisvárost, hiszen az önkormányzat elsődleges feladata, polgárai számára minél magasabb szintű közszolgáltatások biztosítása. Ez a jövőben is a legfontosabb célok között szerepel, kiemelte az oktatási infrastruktúra és az utak, járdák fejlesztésének fontosságát. A másik, igen fontos terület, a helyi adottságokra épülő gazdaságfejlesztés, amelynek zirci alapjait többek között az autóipari beszállítói háttér, a turizmus, a faipar, a helyi termékek feldolgozása és azok piacra jutásának segítése jelentheti.

A Fidesz-KDNP zirci jelöltjei, középen Ottó Péter polgármesterjelölt. Mindenki tősgyökeres zirci (Fotó: Müller Anikó Hanga)

Ezt követően bemutatta jelölttársait, akik mindannyian tősgyökeres zirciek. Sternné Ivanics Andrea a szociális területen kívánja elképzeléseit megvalósítani, jelenleg is e területen dolgozik Veszprémben. Varga Zita családtagjai generációkon át szolgálták a település érdekeit, ő egykori általános iskolájában pedagógus, szeretné a közösségi kulturális területet felkarolni. Török Béla célja a kétkezi dolgozó emberek képviselete és bevonása a közéletbe. Vörös Kálmán számítástechnikai vállalkozó, jelenlegi alpolgármester, tagja a megyei közgyűlésnek, a járásra kiterjedő területfejlesztést, gazdaságfejlesztést tűzte ki céljául. Nemes István egy nagykereskedelmi cég műszaki vezetőjeként a helyi vállalkozók érdekeit szeretné képviselni. Mészáros József vendéglátós szakoktató a városrészek képviseletét tartja szem előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!