Sokan keverik a fogalmakat

2024.04.17. 18:00

Közösségi oldal vagy társkeresés? Nem mindegy!

Rengeteg online csalásról számoltunk be az utóbbi időben, most kaptunk egy másfajtát, de ki tudja, mi áll a háttérben. Az meg nem mindegy, a közösségi oldalakat valóban közösséginek vagy társkeresés céljára használják-e.

Benkő Péter

Még a társkeresést is megkérdőjelezem. Az, hogy „van egy jó sztorim a számodra”, az ismerőseimtől természetesen engem is érdekel. De egy ismeretlentől, aki egy órával korábban jelölte be ismerősömet „ismerősnek” egy közösségi oldalon, több mint feltűnő. Rögtön megadta neki a telefonszámát is. Rámenős a hölgy, az biztos!

Közösségi oldal, társkereső oldal, netán valami egész más?
Közösségi oldal, társkereső oldal, netán valami egész más? 
Fotó: Benkő Péter/Napló

Úgy vesszük észre, az utóbbi időben sokan keverik a fogalmakat: közösségi oldal, társkereső oldal, melyik miért van, mi a célja. Léteznek persze társkereső oldalak, azt ajánljuk a magát Katalinnak (talán úgy hívják a hölgyet, talán nem), ha ismerkedni szeretne, azokon próbálkozzon.

Ha meg más célja van – mert ki tudja, mondjuk pénzt akar keresni –, próbálkozzon az álláskereső oldalakon. Azok is léteznek. Sok sikert kívánunk neki – a megfelelő helyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában