Hagyomány

2024.05.01. 13:00

Idősek köszöntése Hidegkúton

Többéves hagyomány folytatásaként Hidegkúton a napokban nagy tisztelettel és szeretettel várták a falu minden szépkorú lakóját a helyi kultúrházban.

Juhász-Léhi István

A vendégeket a falu polgármestere, Kriszt András köszöntötte, aki örömét fejezte ki, hogy ilyen nagy számban elfogadták a meghívást a szépkorúak. A színvonalas műsorban aztán elsőként az Orfeum Operett Musical társulat szórakoztatta a megjelenteket, majd a folytatásban a helyi gyerekek és felnőttek megható és vidám versekkel, énekkel, harmonikajátékkal szereztek örömöt a közönségnek.

Kriszt András polgármester Fodor Mihályt és feleségét köszöntötte házassági évfordulójuk alkalmából Fotó: Hidegkúti Önkormányzat

A műsor után Kriszt András és Bélafi Károly alpolgármester virággal és pezsgővel köszöntötte a házassági évfordulójukat ünneplőket, valamint a település legidősebb női és férfilakóját. A köszöntések után az ünnepség finom vacsorával, házi süteményekkel folytatódott. Ugyanakkor a rendezvényen a zenét – a jelenlévők iránti tiszteletből – Schalbert Nándor támogatásként szolgáltatta. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában