Atlétika

2024.04.25. 11:58

A dobogó legfelső fokára állhattak

Nyolcszor is a dobogó legfelső fokára állhattak a Sportolj Velünk SE (SVSE) legifjabb atlétái a pápai VI. Kis Károly-emlékversenyen.

Veol.hu

Az SVSE ifjú csapata szép eredményeket ért el a Pápai Sport Centrumban Fotó: SVSE

Iványi Borka és Polgár Soma duplázni tudott, az ugrószámot és a futást is megnyerték az SVSE fiataljai.

Ugrásban, az U12-eseknél Miskolczi Milán végzett a második helyen, Fajd Merse a negyedik, Cserháti Dániel kilencedik lett. Az U10-es lányoknál Schindler Luca ezüstérmet vehetett át, testvére, Schindler Dóra pedig a dobogó harmadik fokára állhatott.

Futásban, 600 méteren a fiúknál Fajd Merse ért be harmadikként, Miskolczi Milán az ötödik, Cserháti Dániel a hetedik lett. A kisebbeknél az ikerlányok óriási csatát vívtak a célegyenesben, és csak századok döntöttek az első-második helyen Schindler Dóra és Schindler Luca között.

Az U14-es és U16-os versenyzők megmérettetésén 100 méteres síkfutásban Kovács Zoé szerezte meg a bajnoki címet, míg Kingl Rozina a negyedik helyen zárt.

A fiúk 600 méteres versenyszámában Fazekas Milos nem talált legyőzőre, egyéni csúccsal vehette át az aranyérmet. 

A nap leghosszabb versenyszámában, 2000 méteres síkfutásban Kingl Marcell és Gaál Kolos egyaránt egyéni rekorddal ért célba, míg a lányoknál Simon-Varga Fanni a dobogó tetejére állhatott, Meilinger Vivien pedig ezüstérmet vihetett haza.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!