Hirdetés

2024.05.03. 16:28

Concordia Trans Kft. - Élmény a Pápai Expo és Agrárpikniken

A Concordia Trans Kft, az innovatív logisztikai megoldások, a kenő és üzemanyagok szakértője, izgalmas lehetőségekkel és új kezdeményezésekkel várja az érdeklődőket a 2024. május 10-11-én megrendezésre kerülő Pápai Expo és Agrárpiknik rendezvényen.

PR cikk
 

Az eseményen a cég egy lenyűgöző standdal vesz részt, ahol bemutatják legújabb nyereményjátékukat és szolgáltatásaikat. A látogatók számára különleges meglepetéseket és kuponkedvezményeket kínálnak, hogy még élvezetesebbé tegyék a rendezvényt és az együtt töltött időt.

 

A rendezvény látogatói továbbá első kézből tájékozódhatnak a csapat legújabb kezdeményezéseiről és terveiről, beleértve a hamarosan induló nyereményjátékukat is. Ezen keresztül lehetőség nyílik részt venni az izgalmas kihívásokban és nyerni értékes ajándékokat.

A kiállítóstand mellett egy különleges attrakció is várja a látogatókat: egy CONOIL bábú, amelynek segítségével szelfiket lehet készíteni. A résztvevőknek csupán annyi a feladatuk, hogy dobjanak egy szelfit a CONOIL bábúval, majd töltse fel azt a Concordia Trans Kft. hivatalos Facebook oldalára. Az összes résztvevő, aki megosztja a szelfijét és letölti a Concordia Trans Kft. mobilalkalmazását, automatikusan részt vesz a sorsoláson, ahol egy értékes tankolókártyát nyerhetnek.

 

Emellett a standon egy szerencsekerék is várja a látogatókat, amely további izgalmas nyereményeket kínál. Minden résztvevőnek lehetősége lesz a szerencsekerék megpörgetésére, és reménykedhet abban, hogy hazavigye a legjobb ajándékokat.

A rendezvény után indul a cég pontgyűjtő akciója az erdei plüss állatokért és további kedvezményekért. További információk hamarosan a weboldalon és a közösségi médiában.
A Concordia Trans Kft. számára rendkívül fontos az ügyfelekkel való kapcsolatépítés és a közvetlen kommunikáció lehetősége, ezért nagy örömmel várják minden érdeklődőt a Pápai Expo és Agrárpiknik rendezvényén. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában