Hirdetés

2024.03.22. 06:00

Digitalizáció az építőiparban: Szakmai workshop Balatonalmádiban

PR cikk

A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 2024. április 9-én, kedden 9:30 és 12:30 között "Digitalizáció az építőiparban" címmel workshopot szervez vállalkozások részére Balatonalmádiban, a Pannónia Kulturális Központban.

 

A workshop célja, hogy gyakorlati betekintést nyújtson a szektor digitális átalakulásának legújabb trendjeibe, kihívásaiba, valamint innovatív megoldásaiba. 

A rendezvény főbb témái: az építési és beruházási törvény BIM következményei, innovatív megoldások a tetőtervezésben, az építőipar digitális átalakulása, illetve a digitalizáció jövője az építőiparban. 

Az előadók között szerepel Reicher Péter országigazgató (GRAPHISOFT SE), Takaró Gábor okleveles építészmérnök, alkalmazástechnikai vezető (TERRÁN Tetőcserépgyártó Kft.), Tordai Balázs ágazati digitalizációs vezető (Digitaltech EDIH), valamint Simon József Szilárd közép-kelet-európai regionális vezető (PlanRadar GmbH).

A workshop kiváló lehetőséget nyújt a szakmai fejlődésre, a legújabb trendek megismerésére és az iparági kollégákkal való kapcsolattartásra. 

Regisztráljon még ma!

Részletes program, online jelentkezés:

https://veszpremikamara.hu/digitalizacio-az-epitoiparban

 

A rendezvény Magyarország Kormánya és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara "Szövetségben a Vállalkozókkal" című megállapodásához kapcsolódóan, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium támogatásával, a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara VF/44/5/2023_VKIK számú támogatási szerződése keretében valósul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában