Ajka

2014.10.10. 20:35

Feljelentések vitatémaként

Ajka – Parázs vitát folytatott a helyi televízió élő adásában Schwartz Béla MSZP-s, Fenyvesi Zoltán Fidesz–KDNP-s és Pataricza György jobbikos polgármesterjelölt pénteken.

Penk Tímea

Pataricza György szerint a vásárcsarnok eladása és középiskolák Hit gyülekezetének való átadása súlyos probléma, s úgy vélte, a látványberuházások elviszik az energiát a tényleges problémák megoldásáról. A jobbikos jelölt időkerete gyorsan kiürült.

A két másik jelölt a helyi adót és a parkolási díjakat csökkentené, Schwartz Béla kifogásolta, hogy jelölttársai nem tudták megmondani, hogy az így kieső összeget miből pótolnák.

Fenyvesi Zoltán a vita során felhozta, hogy ő egyetlen rendőrségi feljelentést sem tett, Schwartz Béla viszont több mint negyven feljelentést tett politikusok, gazdasági szereplők, iskolák és magánszemélyek ellen. Schwartz Bélát el is ítélték egy ügyben – idézte fel. Erre Schwartz Béla úgy reagált, hogy a másodfokú bíróság helybenhagyta azt a határozatot, amely Fenyvesi Zoltánt figyelmeztette a gazdasági és vezetői szabályok megsértésére, vagyis hazudott a főnökének. Fenyvesi Zoltán megjegyezte, ez egy munkaügyi per volt, és kiemelte, hogy nem folytatnak lejárató kampányt.

Schwartz Béla végül folytatásra kért felhatalmazást, míg Fenyvesi Zoltán a változásra buzdította a választókat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!