Ajka

2015.02.25. 21:48

Iskolába hívogató a Borsos iskolában

Ajándékkal, mesejátékkal majd alkotó és sport foglalkozással várták a Borsos iskola leendő első osztályos tanítói a tanköteles korú óvodásokat és szüleiket szerdán az intézmény Eötvös utcai épületében.

Tisler Anna

Nagy Erzsébet igazgatóhelyettes elmondta, az idén is három első osztályt indítanak. Az A osztály tanítója Halcsákné Egyed Szilvia és Szijjártóné Zabó Zsuzsanna, a B osztályé Csongrádi Ludmilla, a C osztályé Csikiné Bertalan Judit és Magvas Istvánné lesz. A tagozatosoknak Grőberné Adorján Renáta tartja az ének-zene órákat.

Hoffmann Andrea (jobbra) volt a mesélő, mellette Csincsi Dominik, Horváth Valentin, a boszorkányt Nigó Dominika játszotta (Fotó Tisler Anna)

A meghívottak a negyedik osztályos Hoffmann Andrea a Benedek apó unokái című pályázatra írt meséjéből készült színdarabot nézték meg, majd az iskolások által írt mesékhez az óvodások által készített legjobb rajzokat díjazták. Első helyezettként kapott oklevelet és jutalmat Nádasi Sára, Fazekas Zoé, Vincze Réka, Stolár Anna Magdolna, Takács Flóra, Szívós Nelli, Mészáros Nóra, második helyezést ért el Török Luca Zora, Papp Lilla Boglárka, Véber Viola, Szlotta Vivien, Longhi Elizabet. Harmadik helyezett lett Takács Kata, Kalász Johanna, Jánka Flóra, Illés Barnabás, Gyömörei Fatima, Fekete Adrienn, különdíjjal ismerték el Molnár Kincső munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!