Állatvilág

2014.10.13. 15:50

Tudod-e, hogy ki vagyok? - Állatkeri játékra hívjuk olvasóinkat

A nemrég megjelent Állatkerti barangolások I. matricás albumhoz kapcsolódóan szeretnénk meginvitálni olvasóinkat egy csatangolásra az állatok világába.

Tóth B. Zsuzsa

Minden héten két alkalommal, kedden és csütörtökön, mikor árus példányainkban egy-egy újabb csomag matrica is megjelenik, a matricás albumban található állatokkal kapcsolatos kérdést teszünk fel. A feladványra adott helyes válasszal értékes ajándékokat nyerhet!

Mai feladványunk:

Én vagyok a világ legszínesebb ragadozó madarainak egyike. Nevemet különleges repülőképességemről kaptam. Rövid farkamnak köszönhetően villámgyorsan tudok irányt változtatni a levegőben.


A válasz lehet az állat neve vagy az őt ábrázoló matrica száma. A heti két (keddi és csütörtöki) feltett kérdésre legalább egy helyes vá-laszt kell elküldeni a [email protected] e-mail címre az aktuális játékhét szombati napjáig. Kérjük, a nevet, címet adják meg a megfejtők, hiszen a nyereményeket csak így tudjuk eljuttatni részükre. Egy e-mail címről csak egy személy játszhat. Minden e-mail címről csak maximum két választ tudunk elfogadni.

A helyes megfejtést beküldők között hetente kisorsolunk egy mesekönyvcsomagot, valamint öt helyes megfejtő 10 matricacsomagot nyer. Ezt követően október 24-én az összes beküldő között kisorsolunk egy wellness-pihenést.

A helyes válasz megadásához segítséget nyújt az Állatkerti barangolások I. matricás album, melyet a hozzá való matricákkal együtt a készlet erejéig megvásárolhatnak megyekártyás előfizetőink ügyfélszolgálati irodáinkban. A matricás album ára megyekártyás előfizetőinknek mindössze 100 forint, egy-egy csomag matrica, melyben 10 darab matrica van, pedig csupán 70 forintba kerül.

A negyedik heti nyertesek: könyvcsomagot nyert: Csatári Kornél Balatonalmádi; matricacsomagot nyert: Véber Andrea Ajka, Bauer János Veszprém, Török Ferencné Ajka, Kiss Katalin Veszprém, Janó Istvánné Veszprém.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!