Balatonalmádi

2014.01.31. 16:55

Balatonalmádi: panasz a közvilágításra

Balatonalmádi - Sötétség van Budataván, emiatt ott balesetveszélyes a közlekedés. Szabó Zoltán képviselő a napokban megtartott képviselő-testületi ülésen beszélt erről a polgármesteri hivatalban.

Kovács Erika

A balatonalmádi képviselő-testület minapi ülésén döntött a sportegyesület pályázatáról is

A képviselő azt kérdezte: a várost kártalanítja-e a szolgáltató valamilyen módon a hiányos szolgáltatásért? A polgármester ígérte: utánanéznek a felvetéseknek, és megoldást keresnek arra. Keszey János polgármester tájékoztatta a testületet az utóbbi ülés óta eltelt eseményekről, különös tekintettel az év végi rendezvényekre. A képviselők elfogadták a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, a nevelési-oktatási intézményekben levő intézményi étkezési térítési díjakról szóló, valamint a helyi közművelődésről szóló rendelet módosítását. Módosítást hagytak jóvá a helyi szociális társulás társulási megállapodásának módosításáról és a Kelet-Balatoni Térség Önkormányzati Társulása társulási megállapodásáról is. A városatyák elfogadták a vegyes tulajdonú vízi közművek üzemeltetési szerződését, és döntöttek a helyi sportegyesület pályázatáról is, ami beruházást, felújítást érint. Ugyancsak döntés született a Wesselényi strand főépületének turisztikai célú hasznosításáról is.

Áldásukat adták a lakossági víz és csatornadíjról szóló határozati javaslatra is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!