Balatonfűzfő

2013.07.04. 15:22

Vásári hangulat

A Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesület (BLTE) által idén először megrendezett júniusi vásári vigadalom nagy sikert aratott.

Varga Domokos Péter

A BLTE ma már három település (Papkeszi, Litér és Balatonfűzfő) turisztikai vállalkozóit tömöríti, illetve szervez és menedzsel turisztikai programokat. A júniusi vásári vigadalom saját, hagyományteremtő rendezvényük. A három vásári hétvége nem csak az egyedi, kézműves termékek árusítására teremtett kiváló alkalmat, hanem arra is, hogy az egyes települések megmutathassák sokszínűségüket fellépő művészeiken, sportegyesületeiken, illetve előadóművészeiken keresztül.

 

Máté Dávid méhészmester egy vásárlójával beszélget. Egyre népszerűbbek a helyi termékek (Fotó: Orosz Péter)

 

A vendégek így rendkívül színes programokon vehettek részt, hiszen a műsorszámok között az énekes és táncos produkciók mellett színdarabok, taek-wondo-bemutató és táncház is zajlott a színpadon. A rendezvény lényegét talán a „három hétvége – három település összefogása” mottó fejezi ki legtalálóbban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!