Belföld

2007.01.20. 03:26

<u>Halálba ugrott a beteg</u>

<b>Veszprém</b> - Egy héten belül újabb súlyos tragédia történt pénteken hajnalban a megyei kórházban: egy 30 éves férfi kiugrott a kórterem ablakán, azonnal szörnyethalt.

Mátételki András

Lapunk munkatársának értesülését csak annyiban erősítette meg a rendőrség szóvivője, Dániel-Tóth Zoltán, hogy a helyszíni szemle alapján teljesen kizárható volt az idegenkezűség. 

A rendőrség a közigazgatási eljárás szabályai szerint folytatja le a vizsgálatot. Lapunk különböző forrásokból úgy értesült, hogy a zirci férfi a közelmúltban súlyos, de sikeres műtéten esett át. 

Valószínűleg a lelki megrázkódtatás vezette ahhoz, hogy tegnap kora hajnalban kinyissa a második emeleti kórterem ablakát, s a mélybe vesse magát. 

Nem sokkal előtte még a nővérek benéztek abba a kórterembe is, ahol a férfi feküdt.

Az egyik beteg arra ébredt fel, hogy dől be a hideg, a szél rázza az ablakot, ezért becsukta. A sötétben nem vette észre, hogy társa hiányzik az ágyról. 

Még három óra előtt a portásnak szólt valaki, hogy egy férfi fekszik az épület mellett. Már nem lehetett rajta segíteni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!