Belföld

2007.12.04. 03:27

<u>Mire készült a postásnő?</u>

<b>Alsóörs</b> - A rendőrség szerint elképzelhető, hogy a múlt héten eltűnt postásnő biciklijét nem ő, hanem másvala- ki vitte arra az erdős részre, ahol megtalálták.

Halmos György

Az adatgyűjtés alapján kiderült, hogy a 44 éves asz- szony röviddel eltűnése előtt - környezete tudta nélkül - régi, rossz állapotú személygépkocsit vásárolt, amit autószerelővel javíttatott meg. Megtudtuk, hogy a nő 20 évvel ezelőtt hasonló módon már egyszer eltűnt. Akkor is autót vett előtte.

Mindemellett továbbra sem zárható ki, hogy a postásnő bűncselekmény áldozata lett.

A rendőrség az üggyel kapcsolatban várja az esetleges gépkocsieladó, illetve a szerelő, továbbá azok jelentkezését, akik múlt kedden délután látták kerékpárral közlekedni a postásnőt, illetve azt a személyt, aki a postásnő kerékpárját használta. Aki bármit tud a körülbelül 150 centiméter magas, molett testalkatú, őszesszőke, rövid dauerolt hajú asszony hollétéről, a 107-es vagy 112-es telefonszámon kérje a megyei főkapitányság ügyeletét, vagy tárcsázza az ingyenesen hívha- tó 06(80)949-149-es, üzenetrögzítős telefonszámot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!