Belföld

2009.08.24. 19:27

BL-selejtező - A Levszki edzője bízik a játékosaiban

Budapest - Ratko Dostanic, a Levszki Szófia vezetőedzője úgy érzi, játékosai képesek lehetnek a győzelemre és a továbbjutásra a Debrecen elleni keddi Bajnokok Ligája-selejtező visszavágón.

MTI

"Mindent megteszünk a továbbjutásért, magunkért és a szurkolóinkért is hajtanunk kell - mondta a szakember a mérkőzés helyszínén, a Puskás Ferenc Stadionban tartott hétfői sajtótájékoztatón. - Az első mérkőzésen a Debrecen nagyon jól játszott, hiszem, hogy mi kétszer nem követjük el ugyanazokat a hibákat, de nem akarok tippelni a holnapi találkozó végeredményére. Az első találkozón is tudtuk, hogy mire képes a Debrecen, de akkor úgy alakult, ahogy. Bízom a tapasztalt játékosaimban, akik képesek harcolni és magas szintén futballozni."
    
Hriszto Jovov, a Levszki középpályása úgy érzi, a csapat rendkívül gyengén teljesített a múlt heti találkozón, amelyet 2-1-re nyert a Loki, ugyanakkor szerinte a továbbjutás még korántsem dőlt el.
    
"Az első mérkőzés után nagyon rossz volt a hangulat, de kielemeztük a hibákat, és sokkal jobban fogunk játszani ezek után. A Levszki az első mérkőzésen nem azt mutatta, amit igazából tud. Mi is tudunk úgy nyerni, ahogyan a Debrecen Szófiában."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!