Belföld

2009.08.21. 02:28

Rejtélyes haláleset - Kutyája harapta szét az arcát

Pápa - Elterjedt a hír a városban, a Tókertben gyilkosság történt, egy magányosan élő nőnek átvágták a torkát.

Nagy Imre

A Pápai Rendőrkapitányság illetékes osztályának munkatársa cáfolta a hírt és tájékoztatta lapunkat az ezzel kapcsolatos rendőrségi vizsgálat eddigi eredményeiről:- Augusztus 12-én egy zokogó fiatalember hívta föl a kapitányságot azzal a bejelentéssel, hogy tókerti házában holtan, összeroncsolódott arccal talált rá édesanyjára - idézte fel az esetet Tóthné Sipos Eszter rendőr százados.

- Az elhunyt nevét a hozzátartozók kérésére nem közöljük - fűzte hozzá a bűnügyi osztály vizsgálati alosztályának vezetője, aki elmondta: - A rendőr járőr azonnal biztosította a helyszínt, majd a nyomozók és az orvos is megérkezett. A vizsgálat során idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A redőnyök lehúzva, a kapu zárva volt. Az elhunyton, aki az ágyában feküdt, az arc roncsolásán kívül nem találtak egyéb külsérelmi nyomot. Az esetet követő második napon megtörtént a hatósági boncolás, a szakértő sem talált idegenkezűségre utaló körülményt. A halál természetes úton következett be, valószínűleg szívelégtelenség miatt. Az okot teljes pontossággal a kiegészítő vizsgálatokat követően tudjuk megállapítani. Az arcon keletkezett sérülést a halál beállta után a család kutyája okozta, valószínűleg megpróbálta felébreszteni gazdáját. A vizsgálat közigazgatási eljárás keretében folyik, az esetet rendkívüli ha- lálesetként kezeljük - foglalta össze Tóthné Sipos Eszter rendőr százados a nyomozás eddigi eredményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!