Belföld

2009.12.13. 11:14

Gázpisztolyt ragadott egy beteg a kórházban

Egy részeg hangoskodása miatt fegyvert rántott egy beteg szombaton éjszaka a makói kórházban; senki nem sérült meg, a férfi ellen garázdaság miatt eljárás indult - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap.

MTI

Szenti Szabolcs elmondta: hajnali fél egykor érkezett bejelentés a Makói Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy a helyi kórház sebészeti osztályán egy ápoltnál fegyvernek látszó tárgy van.

A beteg egy ittas férfi hangoskodása miatt lett mérges, ugyanis azt követően is kiabált, hogy felszólították, hagyja abba. Ekkor a hatvanöt éves férfi kézbe vett egy gázpisztolyt, és ismételten felhívta a férfi figyelmét, hogy ne idegesítse tovább.
   
A pisztolyt nem fogta rá senkire a beteg, és az ügyeletes orvos kérésére át is adta neki. Az incidens során nem sérült meg senki.
   
A Makói Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást az idős helybeli férfi ellen. Mivel a fegyverhez viselési engedélye nem volt, ezért vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.
   
A részeg férfit a pszichiátriára szállították - tette hozzá a hadnagy.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!