Belföld

2010.10.05. 10:23

Bepöccent az elfogott betörő

A betörés helyszínétől néhány méterre fogták el az elkövetőt a rendőrök keddre virradó éjszaka Hódmezővásárhelyen; a 49 éves gyanúsított dührohamban tört ki, amikor rájött arra, hogy lebukott.

MTI

   
A járőröző körzeti megbízottak figyeltek fel a férfira, akinek a kezén kesztyű volt, és egy szatyrot cipelt - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs.
   
Az igazoltatás során átvizsgálták a férfinél lévő táskát, amelyből hentesáru - a többi között kolbász és szalonna - került elő, míg a ruházatában elrejtve három húsvágó kés volt. A rendőrök körbejárták a környéket, s észrevették, hogy a közeli húsbolt lakatját lefeszítették, az ajtó üvegét pedig betörték. A férfit visszavitték az elkövetés helyszínére, ahol a gyanúsított csakhamar rájött arra, hogy lebukott, s magából kikelve szidalmazni kezdte az egyenruhásokat - tette hozzá a főhadnagy.
   
A körzeti megbízottak a férfit előállították, ellene lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatása során a férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését, s azt állította, hogy a kolbászt, a szalonnát és a késeket is egy kukából szedte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!