Belföld

2011.02.15. 06:55

Megfigyelték a Tesco érdekvédőit

Budapest - Megfigyeltették és környezettanulmányt készíttettek a Tescónál működő Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) vezetőiről és tagságáról – számol be a Magyar Nemzet keddi száma arról a feljelentésről, amit ismeretlen tettes ellen tettek személyes adattal való visszaélés, valamint magántitok megsértése miatt.

MTI

Megbízásra egy rendőrként azonosított férfi gyűjtött kifejezetten személyes adatokat a KDFSZ egyes vezetőiről. Az elkövető – akiről nem tudni, aktív-e – az információkat átadta egy harmadik, azok birtoklására nem jogosult személynek – erősítette meg a lap információját Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Arról, hogy ki adta a megbízást, és hogy ki volt a harmadik személy, akinek átadták a személyes adatokat, Skoda Gabriella nem nyilatkozott.

Iglódi-Csató Judit, a Tesco szóvivője teljesen megalapozatlannak nevezte a megfigyelés vádját. A lapnak nyilatkozva elmondta: a KDFSZ újabb és újabb eljárásokat kezdeményez a Tesco ellen, azonban ezeknek semmilyen valóságalapjuk nincs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!