Borosta

2012.05.31. 08:15

Horgássz, ne drogozz!

Balatonfűzfő - Rekordszámú, összesen 28 csapat vett részt az immár tizenkettedik alkalommal megrendezett Horgássz, ne drogozz! gyermekhorgászversenyen.

Halmos György

A rendezvényt a Balatonfűzfői Horgász Egyesület horgásztanyáján rendezték meg.

A szervezők a programmal fel kívánják hívni a gyermekek és a szülők figyelmét a kábítószerek veszélyeire. A 6-11 éves korosztályban a veszprémi Peca palánták nyertek (Kovács Albert, Varga Eszter 1740 gramm), őket a peremartoni II. Rákóczi Ferenc (Sidó Ábel, Sidó Marcell 1460 gramm), illetve a tihanyi Illyés Gyula Általános Iskola csapata (Erős András, Erős Gergely 1380 gramm) követte.



A 12-16 éves korosztályban a fóti Károlyi István Gyermekközpont csapata (Kiss László, Nagy Attila 3000 gramm) bizonyult a legsikeresebbnek, a második helyen a füredi Radnóti Miklós (Klepeisz András, Vázsonyi Viktor 2920 gramm), míg a harmadikon a fűzfői Irinyi János Általános Iskola csapata (Dénes Viktória, Németh Krisztofer 2200 gramm) végzett.

A díjakat Kontics Ferenc, az egyesület és a Balatoni Horgászegyesületek Szövetségének elnöke adta át. Különdíjjal jutalmazta a lelkes versenyzőket Szedlák Attila, a kelet-balatoni kistérség elnöke, Pergő Margit, a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Leader Akciócsoport elnöke, Marton Béla, Balatonfűzfő polgármestere, Nagy Attila világ- és Európa-bajnok sporthorgász, illetve Turcsányi Béla, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. halgazdálkodási igazgatója.

A verseny alapítója és fő támogatója a Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!