Bulivan

2009.10.27. 13:34

Lemezkiadó céget alapít Lilly Allen

London - Megunta az illegális letöltések miatti problémák megoldatlanságát, ezért lemezkiadó céget készül alapítani Lilly Allen brit énekesnő.

MTI

"Úgy érzem, bizonyos dolgoknak meg kell változniuk a zenei iparban és sok mindent át kell gondolnunk" - fogalmazott az énekesnő.

Lilly Allen a Q Awards díjkiosztó ünnepélyen ironikusan megjegyezte, hogy új lemezkiadó cégében elsőként olyan zenészeket foglalkoztat, akik bár egyébként rémesek, a rádióban nagy sikerük van. Az eseményen az énekesnő The Fear című slágerét a legjobb dalnak járó díjjal tüntették ki a nagy tekintélyű brit Q rockmagazin olvasói a rádióhallgatók és tévénézők szavazatai alapján.

"Teljesen meg voltam lepve, hogy ilyen jól fogadták az albumomat. Egyáltalán nem számítottam arra, hogy én nyerek" - mondta a meglepett popzenész.

Az énekesnő karrierjét a MySpace internetes portálon kezdte. Itt lehetett letölteni a dalait, és csak akkor kapta meg első lemezszerződését, miután ezen a fórumon sikeressé vált. A Londonban élő Lilly Allen jelenleg minden internetes letöltésről lemond. Kijelentette, hogy elhatározása szerint szakít ezzel a világgal, hogy megmutassa, hogyan szerzi be másképpen a kedvenceit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!