Bulivan

2009.12.09. 12:17

Noémi Virág harmadik videoklipje

A Melletted ébredek című dalra készítette el harmadik videoklipjét Noémi Virág. A fiatal énekesnő vadonatúj slágerét - hasonlóan az előző két kislemezhez - már a rádiók is elkezdték játszani.

Gyuricza Ferenc

A közönség ezúttal a lírai oldalát ismerhették meg az előadóművésznek. A klip érdekessége, hogy fekete-fehér technikával készült.

Noémi Virág az élő fellépéseket sem hanyagolja el, decemberben számos helyen lesz látható és hallható. December 13-án a budapesti IF Kávézóban karácsonyi klubtalálkozót tart rajongói számára, akikkel szoros, szinte baráti viszonyt ápol. A rendezvényre több zenész barátját is meghívta, ott lesz például Balanyi Szilárd, a Quimby együttes billentyűse, aki zongorán kíséri majd őt. Szilárd és Noémi Virág a tervek szerint karácsonyi dalokat ad elő. Ugyancsak vendégként működik közre a klubtalálkozón Zola, az egyik hazai zenés tévécsatorna műsorvezetője, aki gitáron játszik majd.

- Az első klubtalálkozónk, amelyet októberben tartottunk, nagyon jól sikerült - mondta Noémi Virág. - A mostanira mindenki karácsonyi hangulatban készül, ezért döntöttünk úgy, hogy mi is ilyen az alkalomhoz illő dalokat adunk majd elő. Szilárddal lassan hét éve vagyunk barátok, sokszor zenéltünk már együtt. Zolával az utóbbi hónapokban rázódtunk össze néhány közös forgatás kapcsán.

A klubtalálkozón egy jótékonysági akcióhoz kapcsolódva Noémi Virág gyűjtést is szervez a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika részére. A felajánlott összegeket december 20-án, élő televíziós adásban adják majd át a kedvezményezettek számára.

- A gyűjtés tulajdonképpen a rajongóim ötlete volt - folytatta az énekesnő. - Nagyon örülök annak, hogy ilyen összetartó és jószívű társaság vesz körül. Mindezt azzal tudom nekik viszonozni, hogy a klubtalálkozón olyan dalokat adok elő, amiket ezelőtt még soha.

További zenei híreink

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!