Bulivan

2012.05.10. 10:16

Új dal és videóklip az Alvin és a Mókusoktól

A Nézlek és nem hallok mást című szám az őszre várható új nagylemez előfutára. Magyarország első számú punk-rock bandáját élőben a nagy nyári fesztiválokon, ősztől pedig az országos lemezbemutató turnén hallhatják a rajongók.

Napló Online

Készülő nagylemeze első dalához klipet forgatott az Alvin és a Mókusok. A Nézlek és nem hallok mást című számhoz tartozó videó képi világát a zenekar frontembere álmodta meg, aki a rendezői feladatokat is magára vállalta.

- A "zenélős" felvételeket egy nyíregyházi parkolóházban forgattuk, a klip többi részét pedig fotósorozatokból állítottuk össze Zettisch Tamás kollégámmal. A klip zenei és képi világa egyaránt a mai Magyarország problémáit próbálja tükrözni. A keverést a törökbálinti Supersize stúdióban végeztük, és a minőségi változás hallható is. Az új dal és a videóklip előrevetíti azt az irányt, amerre haladni akarunk. Az őszre várható új nagylemezünkön visszatérünk a gyökerekhez, de még inkább törekszünk az igényességre. Az old school tehát összeolvad a modern hangzással – mondta Alvin, a zenekar frontembere.

Az Alvin és a Mókusok rajongói még a nyáron hallhatnak egy új dalt a készülő albumról és várhatóan újabb videóklippel is előrukkol a csapat. A zenekar nyáron az összes nagyobb fesztiválon megfordul, az új nagylemez megjelenését pedig ősszel egy újabb közös országjáró turné követi a Depresszió zenekarral.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!