Bulivan

2013.06.27. 13:27

Vetkőző közönség, ember nagyságú csirke: EFOTT második nap

Szerdán is izzott a balatonpart Zánkánál: folytatódott az EFOTT fesztivál.

Juhász Bálint

Idén a rossz időnek köszönhetően alkalom nyílt arra, hogy sokáig pihenhessenek a fesztiválozók az átmulatott éjszaka után. Aki viszont kimászott a sátorból, nem tette hiába: elkezdődtek a sportprogramok, melyeken kupákért, ajándékokért lehetett versenyezni különféle népszerű sportágakban.

A Civil téren is érdemes volt eltölteni pár órát az esti koncertekig: egyetemi és önismereti tanácsadással, játékokkal, valamint vállalkozói tanácsokkal várták a diákokat civil egyesületek. Labdákat, pólókat lehetett nyerni különböző márkák promóciójaként, de volt dalfelismerő játék is: magyarul leírt angol dalszövegekről kellett kitalálni, ki az előadó és mi a szám címe, természetesen ezt is nyereményekért. A délután lazulós részét Aranyosi Péter stand up comedy előadó vezette át a koncertekre.

(Fotó: Juhász Bálint)

Estére már nyoma sem volt a hideg széllel párosult borús időnek: legalábbis ami a közérzetet illeti, hiszen Korda György és Balázs Klári romantikázása felfűtötte az egész fesztivált. A Magyarország legszerelmesebb párja címet idén sem adták fel, melyért sokan irigylik is őket. Korda művészúr még arról is mesélt, milyen volt abban az időben, amikor ő volt annyi idős, mint a zenéjére tomboló fiatalok.

(Fotó: EFOTT)

Az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna valóságos aerobic órát tartott: először guggolni kellett, majd vetkőztetni kezdte a közönséget. A bulizó fiataloknak pedig nem kellett kétszer mondani, már csinálták is. Elmondta: örül, hogy végre a bolyongó fesztivál utazásához csatlakozhatott zenekarával.

(Fotó: EFOTT)

A Soerii&Poolek formáció a tavalyihoz hasonlóan ismét Maximális Extázisba hozta a fiatalokat: táncoslány, ember nagyságú csirke, felfújható állatok, és rövid szoknyás hostessek. Kell ennél több?

(Fotó: EFOTT)

A est fellépői közül a Brains nevű formációra telt meg a nagyszínpad előtti rész, melyet az egyenesen Angliából érkező Kosheen DJ’s bulija zárt. Legalábbis ami a nagyobb színpadokat illeti, ugyanis Dévényi Tibi bácsi éjféli retro bulija megtöltött egy egész sátrat! A 66 éves DJ-nek ez a 7. Efottja, és azt mondja, jól bírja még az éjszakázást, és szereti ezt csinálni. Mi pedig szeretjük Tibi bácsit, és ma este ismét bulizunk rá!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!