első nekifutás

2017.09.08. 07:50

Ma kezdődik a Rockfesztivál Budapest a Kincsem Parkban

Első alkalommal rendezik meg a Rockfesztivál Budapestet, ráadásul szokatlan helyszínen. A kétnapos eseményen fellép mások mellett a Karthago, a Skorpió, a P. Mobil, a Piramis és a Beatrice.

A fesztiválon mintegy húsz előadó lép fel két nagy sátorban. A programban pénteken mások mellett a Piramis, a Beatrice, a Skorpió, a Firkin, az Aurora és az Ozone Mama másnap a P. Mobil, a Karthago, a Kalapács, Deák Bill Gyula, a Junkies és a Rómeó Vérzik ad koncertet.

A belépés a 14 év alattiaknak ingyenes, a Kincsem Parknál több mint ezer ingyenes parkolóhelyet biztosítanak. A Rockfesztivál Budapest első, mai napján motoros felvonulást tartanak a belváros és a Kincsem Park között.

A szervezők a zenei programokon túl rock cirkusz vidámparkkal és extrém artista bemutatókkal készülnek. Lesz kézműves sörudvar, hazai borok, pálinkák, emellett magyaros konyhával, kocsmai játékok sátrával és rockbörzével is várják a fesztiválozókat. A helyszínen régi relikviákat és ruházati termékeket ugyancsak lehet vásárolni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!