tüzes éjszakák

2021.02.06. 22:00

Egy igazi profi tanácsai: ettől a hat egyszerű trükktől jobb leszel az ágyban

Lana Rhoades úgy döntött, kitálal, és megosztja a saját tuti szextippjeit, hogy más is olyan jó lehessen az ágyban, mint ő.

Egy kis feszültség után még jobb lenne?

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az egykori pornósztár, Lana Rhoades hat olyan szexpraktikát osztott meg a Daily Star hasábjain, melyekkel jobbá tehetjük a szexuális életünket – szúrta ki a Life.hu.

1. Lelkesedés

Lana szerint az a legfontosabb, hogy rajongj a másikért, érezze, hogy teljesn odáig vagy érte.

2. Szexi üzenetek

Küldj erotikus tartalmú üzeneteket párodnak, méghozzá akkor, amikor tudod, hogy épp teljesen mással van elfoglalva: munkában vagy boltban van. Ezeket lehetnek pajzán kis történetek, melyeknek kettőtök a főszereplője, vagy egy meztelen, sejtelmes fotó rólad, amin nem látszódik az arcod.

3. Ne lőjj el minden patront!

Az első együtléttkor ne próbáld bizonyítani, hogy te mi mindenben vagy jó, hagyd, hogy felcsigázva várja a következő alkalmat.

4. Ki az ágyból

Lana arra buzdít mindenkit, hogy használják ki a ház különböző helyiségeit, részeit is egy kis szexre, hiszen ettől izgalmasabb lesz a dolog.

5. Öltözz szexisen

A csipkés fehérnemű, egy szexi babydoll nem csak a párodnak fog tetszeni, de te is jobban érezheted magad benne, így pedig jobb és izgalmasabb lesz a szex is.

6. Mondd ki mire vágysz

A piszkos szavak, a vágyaid naturális kifejezési módja nagyon izgató tud lenni. Lana szerint ezzel is felpezsdítheted a szexuális életedet.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!