Borzalmas tragédia

2021.02.16. 18:10

„Se éjjelem, se nappalom, siratom a gyönyörű gyerekeimet”

Megtörten nyilatkozott Rózsika, akinek lányait vonat alá vezette az anyósa.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Nem tudja elengedni két kislánya emlékét az a gyászoló édesanya, akinek anyósa a piros jelzés ellenére a vonat elé hajtott. „Azóta nincs se éjjelem, se nappalom, siratom a gyönyörű gyerekeimet„ – mondta a gyászoló anyuka, Rózsika.

„A lányaim olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a rendőrök nem engedték megnézni egyiküket sem.

Csak a kabátjuk színét kérdezgették tőlem, az alapján azonosítottuk őket. Ahogy szaladnak a hónapok, a gyerekeim hiánya egyre fájóbb, de erről a családban nem beszélgetek senkivel.” – írja a Blikk nyomán a ripost.hu.

Tavaly februárban, Kecskemétnél már 40 másodperce pirosan villogott a fénysorompó, amikor a nagymama az autójával a vasúti sínekre, az érkező vonat elé hajtott. A kocsi kettészakadt, a hátul ülő gyerekek kizuhantak az autóból, rögtön meghaltak, a nagymama túlélte. Most, hogy a nyomozás lezárult, halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt áll a Kecskeméti Járásbíróság elé.

Rózsika a tragédia óta nem beszélt az anyósával.

„Nagyon rossz ez nekem. Amíg élek, haragudni fogok rá, amiért figyelmetlen volt. Ha börtönbe is küldik, a gyerekeimet akkor sem adhatja vissza senki„ – kesergett Rózsika. „Azóta, hogy Szandival együtt meghalt, számomra minden nap egyformán szürke. Nincsenek ünnepek, nincsenek névnapok, nincsenek születésnapok. Csak a gyász van.”

A gyászoló anyuka tudja, hogy szakemberhez kell fordulnia, mert egy idegennek olyasmit is elmondana, amit a családtagoknak nem. Szeretné kibeszélni magából a fájdalmat. Mindeközben a nagymama is szenved, minden nap gyötrődik.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!