Bulvár-celeb

2021.04.19. 15:30

Szörnyeteg! Öt éven át erőszakolta nevelt lányát a Pest megyei férfi

Évekig erőszakolta nevelt lányát egy már letartóztatott Pest megyei férfi – írta honlapján a rendőrség. A kislány csak 10 éves volt, amikor a férfi először közeledett hozzá. A lány csak középiskolás korában mert beszélni az erőszakról az iskolai pszichológusnak. Az anya nem sejtett semmit, a férfi tagad.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Egy középiskolás lány 2018 tavaszán fordult az iskolai pszichológusához, és elmesélte esztendőkkel azelőtti hányattatásait. Az édesanyjával nevelkedő lány 2009 és 2014 között volt kénytelen átélni nevelőapja szexuális bántalmazásait – írta a police.hu alapján az Origo.

Még csak 10 éves volt, amikor a férfi először közeledett felé, szájára adott puszival kezdődött, simogatásokkal, majd közösülésekkel folytatódott. Az aktusokat vagy otthon, vagy autójában követelte ki a férfi, a kislány hiába próbált volna ellenkezni, rettegett, és nem mert senkinek beszélni az átéltekről.

Előfordult, hogy vonakodott, ilyenkor büntetéseket kapott. Nem beszédes és látható nyomokat hagyót, hanem olyanokat, amelyek máshol is előfordulhatnak: nem használhatta telefonját, ideiglenesen nem játszhatott számítógépes játékokkal, nem nézhetett tévét, nem találkozhatott barátaival. Eközben élettársa már közös gyermekükkel volt várandós.

A feljelentéskor a lányt igazságügyi pszichológus többször vizsgálta, a szexuális trauma, az önutálat és saját maga hibáztatásának egyértelmű jeleit észlelte.

Az általa elmondottakat valóságosnak és megtapasztaltnak véleményezte.

Az anya megdöbbent a hallottakon, semmi jelét nem látta akkoriban a történteknek, egyébként is magába forduló lányán változást nem vett észre.

A nevelőapa elfogása és kihallgatása 2020 májusában történhetett meg. Külföldön tartózkodott, és bár nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene, őrizetbe vétele csak tavalyi, már újdonsült élettársához és annak két kiskorú gyermekéhez való hazatérte után vált lehetségessé. A rendőrök 2020. május 14-én elfogták és őrizetbe vették, jelenleg is letartóztatásban van.

A most 44 éves N. Ferenc mindent tagad.

A lány anyja korábban beszélt neki a büntetőeljárásról, és hogy jelentkezzen a rendőrségen, mert keresik – válaszul csak annyit kapott:

nem érdekel az eljárás.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!