áldozat

2021.05.10. 19:10

Megrázó vallomás: pedofil zaklatta Szegedi Fecsót gyerekkorában

Szörnyű, tehetetlen érzés volt – mondta.

Forrás: Szegedi Fecsó Insta / Origo

Szegedi Fecsó a Life TV Bréking című műsorában vallotta be, hogy zaklatás áldozata volt.

„Engem a BKV-buszon fiúként, tizenévesen zaklatott egy pedofil állat. Fogtam a kapaszkodót, és elkezdett simogatni alulról. Szörnyű, tehetetlen érzés volt” – mesélte a műsorban Szegedi Fecsó, majd hozzátette, nem helyénvaló, hogy a gyerekek ki vannak szolgáltatva az ehhez hasonló abúzusoknak.

Demcsák Zsuzsa műsorvezető azt is elmondta, 14 éves lányát sosem engedi egyedül az utcára, mert nekik is sok rossz tapasztalatuk van. „A lányom utálni fog, hogy ezt elmondom, de valahányszor elsétál az edzésére, ami egy jó húszperces séta, velem beszél közben telefonon. Azért, mert sok építkezés van mostanában arra, és füttyögnek, beszólnak, megvárják, míg ott elvonul, és addig mondják neki, amíg látótávolságon kívül nem megy. Fél, nem érzi jól magát ebben a helyzetben. Kikérem magamnak, hogy azt mondjuk, ez így rendben van” – tette hozzá a műsorvezető az Origo cikke szerint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!