Bulvár-celeb

2021.06.16. 15:56

„A kislányom fájdalmában elkezdte ütni a konyhafalat, amikor meghallotta, hogy meghalt az édesapja” (videó)

Mónika négy évvel ezelőtt vesztette el férjét. A szörnyű pillanatokat most újra felidézte, hogy felhívja az emberek figyelmét: vigyázzunk egymásra!

Forrás: Magyar Közút

Tizennyolc mérnökségi szakember vesztette életét az elmúlt 21 évben az autóutakon, munkavégzés közben. A Magyar Közút „Biztonságunk az ön kezében van” című kampányával már minden magyar találkozhatott, a tapasztalatok azonban azt mutatják: az autósoknak sajnos nem megy át az üzenet – írja a Ripost. Pedig egyszerű,

a közutasok mindössze arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a sofőrök figyeljenek oda, mert hús-vér emberek végzik a felújtási és karbantartási munkálatokat az út szélén.

Illésné Horváth Mónika férjét négy évvel ezelőtt gázolta halálra egy figyelmetlen sofőr. Az özvegy, és férjének a főnöke, aki annak idején értesítette férje halálhíréről, most visszatértek a tragikus helyszínre.

„Itt halt meg a férjem” – csattan az első mondat a Magyar közút legújabb videójában.

Illésné Horváth Mónika férjét 2017. december 6-án egy figyelmetlen sofőr gázolta halálra. Éppen a másnapi ebédet főzte, amikor telefonon felhívta férje főnöke,

Juhász Csaba. „Amikor azt hallottam, hogy Attilát súlyos baleset érte, reménykedtem, hogy talán csak elsodorták és kórházba került, eltörte a kezét, vagy a lábát, de él. De sajnos nem ez történt, akkor mondta, hogy halálos közúti balesetet szenvedett, és meghalt.

Én összeestem a tűzhely előtt és csak annyit tudtam mondani a Csabának, hogy ugye ez nem igaz. Akkor kijött a kislányom a szobából, ezt meghallotta és elkezdte ütni fájdalmában a konyhafalat”

– mesélt a tragikus pillanatokról Mónika. Juhász Csaba, szigetszentmiklósi mérnökségvezető a tragédia másnapján nem engedte ki dolgozni kollégáit, igyekeztek feldolgozni a feldolgozhatatlant...

Mónika és Csaba most ott forgattak egy kis videót, ahol a nő férje életét vesztette.

„Egy felelőtlen sofőr halálra gázolta. Kérlek szépen, ha bármelyik autópályán vagy országos úton most haladsz el egy munkavégzésre figyelmeztető tábla, sárga villogós autó, vagy a Magyar Közút dolgozói mellett, kérlek, lassíts! Őket is hazavárják. Én ezt már nem tehetem

– mondja Mónika a videóban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!