Bulvár

2009.11.26. 06:22

Kolovratnik Krisztián féktelen kalandort alakít

Kolovratnik Krisztián motoros kalandorként tűnik fel Sas Tamás Szinglik éjszakája című mozifilmjében, amelyben könnyedén dobja barátnőjét a gyönyörű Sárközi-Nagy Ilonáért, akivel féktelen kalandokat élnek át

Kiss Nikolett

Kolovratnik Krisztián dobta kedvesét. Na, nem igazi párjától vált el a színész, csupán arról van szó, hogy egy motoros hódítót játszik Sas Tamás legújabb akció-vígjátékában, a Szinglik éjszakájában.

„Én játszom a laza srácot, aki könnyűszerrel elhagyja barátnőjét egy jó kis kaland kedvéért. Edittel, azaz Sárközi-Nagy Ilonával iramodunk motorral a filmben kulcsfontosságú szerepet játszó gyűrű nyomába” – mondta a színész, akivel mindez a való életben nem fordulhat elő, hiszen mintás családapaként éli mindennapjait.

A kemény testőrlányt alakító Sárközi-Nagy Ilona nagyon örült, amikor megtudta, hogy Kolovratnik Krisztiánnal dolgozhat együtt.

„Elutaztam három hétre egyedül Barcelonába, és amikor hazajöttem, megkaptam a film egyik főszerepét. Akkor tudtam meg azt is, hogy Krisztiánnal lesznek közös jeleneteim. Noha csak két rövid, ám annál felkavaróbb közös jelenetet forgattunk együtt, nagyon kellemes volt a találkozás. Együtt vettük üldözőbe a rablókat, amelyben a legveszélyesebb motoros jeleneteket dublőrökkel vették fel” – mesélte a színésznő, aki hozzátette, hogy az akció-vígjáték forgatási szüneteiben a film másik három főszereplőjével, Gallusz Nikivel, Szávai Viktóriával és Hámori Gabival a film helyszínéül is szolgáló kastélyszálló wellness-részlegében pihentek.

„A mi közös jeleneteink azt mutatják meg, hogy milyen az, amikor két vagány ember találkozik” – ecsetelte a színésznő, aki még sejtelmesen azt is hozzá tette, hogy a két karakter között bármi megtörténhet

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!