Bulvár

2009.12.16. 14:00

Különleges reggel Liluval és gyerekekkel

Egészen különleges Reggeli adással kedveskedik nézőinek az RTL Klub Karácsony hetében: három napra Lilu ideiglenesen visszatér a képernyőre, aki sok-sok kisgyerek és Szujó Zoltán segítségével igazi karácsonyi hangulatot varázsol majd az RTL Klub képernyőjére hétfőn, kedden és szerdán reggel.

Kiss Nikolett

Igazi karácsonyi hangulat és sok meglepetés várja azokat a nézőket, akik az Ünnepek előtt az RTL Klub Reggelijét választják. Lilu ugyanis a nézők nagy örömére 3 nap erejéig visszatér a képernyőre.

 

„A Reggeli mindig is a szívem csücske volt, így - bár nagyon nehezen hagyom magára Dávidot akár pár órára is – nem tudtam nemet mondani az RTL Klub kérésére, főként, mikor megtudtam, hogy gyerekekkel vezethetem majd a műsort” – mondja az újdonsült anyuka, aki a Csak Csajokban gyermek műsorvezető társakkal várja majd a nézőket.

 

Hétfőn Hajas Laci kisfia, Dávid köszönti majd a Csak Csajok nézőit, kedden Eőry Viki a Csillag Születik versenyzője, szerdán pedig Fésűs Nelly kislánya Csenge próbálja ki magát műsorvezetőként Lilu oldalán.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!